Ünlü İşadamı Osman Afsar'dan 23 Nisan Bayram Mesajı

Ünlü İşadamı Osman Afsar'dan 23 Nisan Bayram Mesajı

Gündem Yayın: 23 Nisan 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 23.04.2025 13:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
203 okunma
Google News
TMR Yapı  Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Afşar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıl dönümünü coşkuyla kutladıklarını ifade etti.
 
 
Osman Afşar, "Çocuklarımız, geleceğimizin teminatı ve yarınlarımızın mimarlarıdır. 23 Nisan; millet iradesinin vücut bulduğu, bağımsızlık ve egemenliğimizin tescillendiği tarihi bir dönüm noktasıdır. Aynı zamanda çocuklarımızın masumiyetini, umutlarını ve yarınlara olan inancımızı simgeleyen özel bir bayramdır. TMR ailesi olarak, sadece inşaat alanında değil; çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve bilinçli bireyler olarak yetişmeleri konusunda da sorumluluğumuzun farkındayız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
 
Osman Afşar, mesajının sonunda tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, bu kıymetli günü dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla andığını belirtti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.