Mysia Yolları’nda Alzheimer farkındalığı için adım atıldı

Yaşam Yayın: 22 September 2025 - Monday - Güncelleme: 22.09.2025 13:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
242 okunma
Google News

Bursa Nilüfer Belediyesi ve Alzheimer Derneği Bursa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen, Mysia yolları yürüyüşünde Alzheimer hastalığına dikkat çekildi.

BURSA (İGFA) - “Dünya Alzheimer Ayı” etkinlikleri çerçevesinde Nilüfer Belediyesi ve Alzheimer Derneği Bursa Şubesi iş birliğiyle Mysia Yolları parkurunda doğa yürüyüşü düzenlendi. Kadriye Mahallesi’nden başlayan yürüyüşte katılımcılar, doğanın güzelliklerini keşfederek Deliklitaş Mağarası’na ulaştı.

 

Yürüyüş sırasında katılımcılar, “Unutmaya karşı adım at”, “Hatırlamak için yürüyoruz” pankartları açarak Alzheimer hastalığına karşı farkındalığı artırmak için de mesaj verdi. Etkinlikte, Alzheimer hastalığında erken tanı ve bilinçlenmenin önemine de dikkat çekildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.