Memduh Büyükkılıç'tan Malatya'ya ziyaret

Gündem Yayın: 25 February 2023 - Saturday - Güncelleme: 25.02.2023 14:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
402 okunma
Google News

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, depremin etkilediği Malatya’ya destek ziyaretinde bulunarak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

MALATYA (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, beraberindeki heyet ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Malatya’ya gitti.

Burada Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Başkan Büyükkılıç, depremzede vatandaşlarla da görüşerek, bir süre sohbet etti.

Bölgede incelemelerde bulunan Büyükkılıç, “Malatya’da saha ve kriz koordinasyon merkezinde incelemeler yaptık. Depremzede vatandaşlarımıza ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletip, yanlarında olduğumuzu ilettik” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, “Kayseri olarak deprem afetini yaşayan tüm illerimize destek vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu manada Malatya’nın da yanında olduğumuzu belirtiyor, tüm ülkemize bir kez daha geçmiş olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.